//OM OSS
BUTLERGRUPPEN

//OM OSS
BUTLERGRUPPEN

Välkommen till en trygg partner

Genom åren har vi genomfört en mängd olika projekt och alla med samma ledord – med kvalitet på varje plats. Det har vi burit med oss från starten och i samband med att vi har växt med olika dotterbolag så har samma devis blivit vår ledstjärna. Vi tror på att bygga förtroende i allt vi erbjuder och levererar. Det är det som har gjort Butlergruppen till en framgångsrik partner med ett gott renommé bland både kunder och branschkollegor.

Ett nytänkande bolag som växer åt flera håll

Butler grundades 2001 och är idag en solid aktör i branschen. Vi har en vana att alltid se nya affärsmöjligheter där vi hela tiden utmanar oss själva för att kunna skapa kvalitativa resultat och nöjda kunder. Vår grundvision är att erbjuda helhetslösningar, och med det som bakgrund växer vi ständigt med nya bolag där vi kan säkerhetsställa leveranser efter våra höga normer.

Vår personal – den viktigaste byggstenen

Vi har en stadig bas i vår koncern med hög kompetens, lång erfarenhet och finansiell styrka. Den viktigaste byggstenen är dock våra drygt 120 engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare. Vi har ett modernt synsätt där vi hela tiden utvecklar och utbildar vår personal för att kunna ta fram det absolut bästa inom varje enskild kompetens.

En heltäckande koncernstruktur

Vår koncern består av flera olika bolag som tillsammans levererar helhetslösningar inom bygg, koncept, service och skötsel till våra kunder. Samtliga bolag står på egna ben men tillsammans så skapar vi ett helhetserbjudande med all vår samlade kompetens och erfarenhet. Allt detta skapar synergier och trygghet i varje projekt som vi driver och slutför.

//FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
@BUTLERGRUPPEN

HAR DU EN IDÉ ELLER ETT PROJEKT SOM DU BEHÖVER HJÄLP MED?

Vi lyssnar gärna. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.