//FASTIGHETSSKÖTSEL
OCH SERVICE

//FASTIGHETSSKÖTSEL OCH SERVICE

Genom att samla all kompetens under ett och samma tak har vi möjlighet att tillsätta rätt resurser, på rätt plats, vid rätt tidpunkt för att hjälpa din verksamhet att växa. Butler erbjuder allt från daglig skötsel och långsiktigt underhåll av fastigheter till flexibel service för löpande eller akuta uppdrag inom din verksamhet. Vi hjälper er där det behövs och du kan känna dig trygg med att vi levererar utmärkta resultat, varje gång.

Vi sköter din fastighet, från den lilla till den stora.

Butlergruppen levererar kvalitetslösningar inom fastighetsförvaltning och en bred flora av serviceärenden. Vårt flexibla erbjudande omfattar alla de tjänster som krävs för att driften av en verksamhet eller fastighet ska kunna fungera på ett smärtfritt och effektivt sätt.

SERVICE – snabbt och smidigt med hög kompetens.

Vi erbjuder ett omfattade serviceutbud där ni kan välja vad ni behöver hjälp med, både när det gäller vardagliga serviceärenden eller vid potentiella akuta ärenden. Våra erfarna projektledare hjälper gärna till att identifiera era behov och ta fram ett serviceupplägg med de lösningar som passar just er fastighet eller verksamhet.

Ett urval av alla de tjänster som vi erbjuder inom service:
– Fastighetskötsel
– Förvaring
– El & data
– Rörservice
– Ventilation
– Maskinservice

VÅR EGNA SERVICEAPP – flexibel service med en knappryckning.

Vi har gjort vår smidiga service ännu smidigare med vår egenutvecklade serviceapp. Med appen i din mobil så hjälper vi dig med det lilla fram till det stora, allt med ett par enkla knapptryckningar.
 
För mer information gällande villkor, priser och detaljer ses vi gärna på ett möte där vi kan demonstrera hur enkelt och smidigt allt kan fungera med våra servicetjänster.

KOMPETENS & CERTIFIKAT – vi har den behörighet som krävs.

För att kunna erbjuda en bred fastighetsförvaltning och ett omfattande serviceutbud krävs djup kunskap inom varje område. Våra erfarna och engagerade fastighetsförvaltare samt servicetekniker tar ansvar för att underhålla och utveckla värdet i era fastigheter genom en effektiv och trygg drift. Med det som bakgrund så har vi all den behörighet som krävs i form av utbildning och certifikat.

Vår servicepersonal har certifikat inom följande områden:
– El & data
– Rörservice
– Ventilation

//REFERENSKUNDER

Här ser du ett urval av våra kunder inom service & fastighetsskötsel. För mer information om vad vi kan erbjuda dig, vänligen kontakta oss på +46 (0)8-611 61 60

HAR DU EN FASTIGHET OCH BEHÖVER HJÄLP MED SKÖTSEL OCH SERVICE?

Vi lyssnar gärna. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

//KUNDOMDÖMEN

Snabb och smidig service.

Vi har använt oss av Butler Fastighetsskötsel sedan flera år och varit väldigt nöjda sedan start. Alltid proffsigt bemötande och alltid vaksamma på våra olika behov.

Andreas Lindvall, Ahlbomgruppen

//KUNDOMDÖMEN

Noggranna och service minded.

Att hålla koll och ordning på stora fastigheter är ingen lätt uppgift. Men Butler har överträffat våra förväntningar. Stenkoll ner på minsta detalj. Och alltid med ett glatt sinne.

Filip Guven, Brasseriegruppen

//KUNDOMDÖMEN

En kompetent partner.

Vi har en stor maskinpark som ständigt kräver underhåll och service. Att hitta en partner som har expertis för alla olika maskiner och märken har varit en ynnest för oss.

Robert Baydono, Vetekatten